יש כאלו שמכורים אליו, יש כאלו שנמנעים ממנו. למה מערכת היחסים שלנו עם סוכר כל כך מורכבת? וכיצד ניתן גם להתפנק עליו וגם לשמור על בריאותנו? הנטורופטית אלמוג גולד, חובבת עוגות שמרים, תלמד אותנו איך להנות משני העולמות. מה נקבל בהרצאה?
• נבין מה הקשר בין מצב רוח משתנה, חוסר אנרגיה, השמנה וכאבי ראש לסוכר
• נקבל המלצות למזווה וקניות מזון לבית שיתמכו בבריאות ובגזרה שלך
• כלים לוויסות החשק לסוכר ומתוקים (וגם חטיפים מלוחים ומאפים)
• רעיונות מעולים לנשנושים טעימים ובריאים
נהוג להתבונן על הנעשה בצלחת שלנו לפי ויטמינים, מינראלים, אבות המזון או קלוריות ועדיין, רבים מאיתנו מרגישות שחסר איזה דיוק והתאמה נוספים גם אם אוכלים (או מנסים) “לפי הספר”.
בהרצאה נבין מדוע מזון שבריא לאדם אחד יכול להזיק לאדם אחר וננפץ כמה מיתוסים על מזונות “בריאים”. ניחשף לתזונה מזווית חדשה ונקבל כלים להתאמה אישית עפ”י איכויות מזון בהתאם לאנרגטיקה של המזון;שיטת תזונה מפתיעה בת אלפי שנים מן התזונה הסינית והיפנית (מקרוביוטית) המסורתיות.
מהם 5 הדברים בתזונה שהם הבסיס לרמות אנרגיה, חיונית וקלילות, שמתאימים לישום במירוץ החיים?
בהרצאה מותאמת לאנשים עסוקים נבין מהם צעדי הבסיס שאם תאמצו לפחות אחד מהם לאחר ההרצאה, איכות חייכם, רמות האנרגיה והקלילות הגופנית יוכלו להשתפר משמעותית.
עפ”י התאמה אישית לחזון הארגון. בהתאם לתקציב ולתרבות הארגונית. ניתן ללוות את התהליך גם בקמפיין הסברה פנים ארגוני על התועלות והערכים התזונתיים.